In primul rand, sigla (sau Logo-ul cu un element grafic si un slogan integrat) este primul lucru observat de un posibil cumparator. Indiferent de materialil pe care apare, flyer, pliant, site, afis, etc. Acesta se poate lega afectiv de geometria si culorile siglei sau o poate ignora, in cazul in care nu este desenata inteligent si armonios.

In al doilea rand, trebuie sa tinem cont si de suporturile pe care va fi aplicata (carti de vizita, coli cu antet, panotaj stradal de mari dimensiuni, web site, obiecte promotionale), astfel incat sa se vada bine indiferent de dimensiune.

Comunicarea vizuala joaca un rol deosebit in advertising. Atunci cand un destinatar intra in posesia unul material tiparit de exemplu, in primele secunde observa imaginile mari si imediat apoi, sigla. Abia spre final, daca devine interesat, incepe sa citeasca titlurile si apoi paragrafele cu text mai mic.

Sigla se aseaza de obicei in partea de sus a lucrarii, in stanga sau pe centru. Un logo trebuie sa spuna totul despre firma sau produs, de aceea este importanta denumirea, elementul grafic si combinatia de culori. Este de preferat ca textul (denumirea produsului) sa fie scurta, maximum 2 cuvinte iar fonturile alese sa fie usor de citit, fara complicatii si inflorituri inutile. Simbolul grafic sa fie cat mai simplificat si graitor. Culorile se pot alege in functie de produs si/sau domeniul de activitate. Apelati intotdeauna la un designer cu experienta si nu lasati sigla la voia intamplarii. Daca logoul este desenat inteligent si memorabil, rezultatele bune nu vor intazia sa apara.

Logo Design
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
Cum trebuie sa arate o sigla?
firma_web_design_bucuresti
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Oferte Web Design  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro