Realizam banner-e de reclama, cover si imagine de profil si promovare in retelele de socializare care conteaza. Fiecare dintre acestea au dimensiuni si formate impuse de platforma respectiva si trebuie sa tinem cont de aceste aspecte. In acest fel, pagina dvs. va avea un aspect placut iar banner-ele, desenate profesional, vor avea rezultate surprinzatoare, determinand vizitatorul in decizia de cumparare.

Pentru orice nou site comandat la noi, configuram o pagina de produs pe Facebook (inclusiv grafica pentru cover si poza de profil). In plus, optimizarea interna (SEO) pentru Google a fiecarui nou site comandat aceasta luna, este GRATUITA!

Reclama in retele sociale
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti

Dintre toate retele de socializare existente pe interner, Facebook este de departe cea mai populara in Romania. Este un mediu aglomerat, cu trafic intens si, de ce nu, un loc in care o reclama bine desenata poate avea succes si spori vanzarile pentru firma dvs. Am intalnit multe afaceri care se bazeaza exclusiv pe prezenta in Facebook. Postari platite sau gratuite, toate au nevoie de banner-e grafice inteligent si armonios desenate. Iata ceteva exemple mai jos:

Design pentru Facebook
firma_web_design_bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Oferte Creare Site  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro