Realizam animatii html5. Acestea, spre deosebire de vechiul format flash, contin text (indexabil de motoarele de cautare) si sunt vizibile de catre utilizatorii de platforme Apple (inclusiv iPhone si tablete). Sunt foarte mici in kb, greutatea acestora fiind data numai de imaginile utilizate, care, la randul lor, sunt optimizate pentru incarcare rapida. HTML5 poate fi folosit pentru realizarea de slider-e si banner-e independente sau chiar pentru realizarea unui website in intregime. Un element html5 poate purta un numar nelimitat de atribute link. Poate contine sunete si video.

Animatiile html5 realizate de noi sunt perfect functionale in orice sistem de operare (Windows, iOS, Android, etc). Un exemplu este header-ul acestui web site, pe home page. Puteti deschide acea pagina folosind Internet Explorer, Fire Fox, Chrome, Opera, Safari sau cu orice alt browser de internet

Activitatea de banner exchange este foarte importanta pentru atragerea unui numar mare de posibili clienti. Banner-ul in format .gif poate fi folosit si in propriul site ca atare sau daca doriti sa aveti o animatie discreta pe sigla sau un buton mai important. Poate purta un singur atribut link iar viteza de rulare a secventeleor poate fi setata diferit, in functie de cerintele clientului.

Banner-ul tau trebuie sa fie foarte atragator si bine integrat ca forma si culoare in site-ul care il gazduieste. Sunt destul de mici in kb, in functie de numarul de secvente si de marimea imaginilor utilizate. Un banner bine desenat inseamna: trafic mai bun, clienti mai multi, incasari mai mari. Mai jos aveti un exemplu de animatie .gif.

Slider HTML5
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
Animatii .gif
firma_web_design_bucuresti
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Oferte Web Design  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro